
Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash and Coconut Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)3 cm
-
coconut oil30 g
-
butternut squash peeled and cubed (approx. 2 cm)750 g
-
coconut milk400 g
-
water100 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
227 kcal /
941 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Creamy tomato soup
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Pea and Mint Soup
20 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min