Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash and Coconut Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves2
-
coconut oil30 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)3 cm
-
butternut squash peeled and cubed (approx. 2 cm)750 g
-
coconut milk400 g
-
water100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.6 g
Kalorie
941 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Coriander Soup
25min
Pea and Mint Soup
20min
Versatile Smooth Soup
45min
Carrot and Coriander Soup
25min
Creamy Courgette Soup
25min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Curried Parsnip Soup
30min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Mushroom Risotto
30min
Red Pepper and Tomato Soup
30min