
Urządzenia i Akcesoria
Creamy tomato soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions cut in halves50 g
-
butter30 g
-
tomatoes cut in halves700 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
water500 g
-
stock cube (for 0.5 l)1
-
cream100 g
-
fresh basil leaves2 - 4
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
188 kcal /
790 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Możesz także polubić...
Carrot and Coriander Soup
25 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Creamy Pepper Soup
20 min
Onion Soup
1 godz.
Carrot and Coriander Soup
25 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min