Urządzenia i Akcesoria
Lody truskawkowo-sernikowe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
6 porcji
Składniki
-
350 g mleka skondensowanego, słodzonego
-
100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
250 g serka kremowego typu Philadelphia
-
5 g skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
-
25 - 30 g herbatników digestive połamanych na ok. 0,5 cm kawałki
-
250 g truskawek, świeżych
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
10.7 g
Kalorie
1417 kJ /
338 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
40.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® SEZONOWO
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Budyniowo-sernikowe ciasto na zimno
3 godz. 20 min
Sernik walentynkowy z borówkami
4 godz. 30 min
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1 godz. 40 min
Kokosowe miniserniczki
50 min
Limonkowe ciasto na zimno
2 godz. 50 min
Chlebek kukurydziany (Sopa Paraguaya)
1 godz.
Serniczki pistacjowe z mango
2 godz. 30 min
Serniczki z wiśniami
45 min
Pudding truskawkowy
2 godz. 35 min
Suflet lodowy z malinami
2 godz. 40 min
Mroźne ciasto kokosowe
5 godz. 15 min
Torcik truskawkowo-serowy na zimno
6 godz. 30 min