
Urządzenia i Akcesoria
泰式椰香燉肉塊
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
椰子油15 克
-
紅蔥頭25 克
-
新鮮南薑 ,切片15 克
-
新鮮檸檬香茅3 隻
-
新鮮檸檬葉3 片
-
梅花肉 ,切塊(約2公分)500 克
-
新鮮草菇 (opcjonalnie) ,切片170 克
-
新鮮紅辣椒 ,去蒂頭,略拍扁20 克
-
椰奶400 克
-
紅糖1 茶匙
-
魚露10 克
-
小蕃茄 ,對半切150 克
-
蘆筍 ,切段70 克
-
檸檬汁15 克
-
新鮮香菜 ,根部切段,葉子裝飾用3 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
715.4 kcal /
2990.5 kJ
Białko
22.8 g
Tłuszcz
66.6 g
Węglowodany
8.8 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

下班後輕鬆煮
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan