
Urządzenia i Akcesoria
韓式大醬燉花枝
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
麻油15 克
-
蒜頭 ,切片25 克
-
丁香魚乾20 克
-
韓國辣椒粉4 茶匙
-
韓式大醬60 克
-
水300 克
-
板豆腐 ,切塊(約2公分)200 克
-
大白菜200 克
-
花枝 ,切塊600 克
-
青蔥 ,切段35 克
-
糖2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
236.4 kcal /
988.2 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
7.8 g
Węglowodany
18.2 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

下班後輕鬆煮
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan