韓式大醬燉花枝
TM5 TM6

韓式大醬燉花枝

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 15 克 麻油
  • 25 克 蒜頭 ,切片
  • 20 克 丁香魚乾
  • 4 茶匙 韓國辣椒粉
  • 60 克 韓式大醬
  • 300 克 水
  • 200 克 板豆腐 ,切塊(約2公分)
  • 200 克 大白菜
  • 600 克 花枝 ,切塊
  • 35 克 青蔥 ,切段
  • 2 茶匙 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
988.2 kJ / 236.4 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
18.2 g
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy