韓式大醬燉花枝

韓式大醬燉花枝

3.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 麻油
    15 克
  • 蒜頭 ,切片
    25 克
  • 丁香魚乾
    20 克
  • 韓國辣椒粉
    4 茶匙
  • 韓式大醬
    60 克
  • 300 克
  • 板豆腐 ,切塊(約2公分)
    200 克
  • 大白菜
    200 克
  • 花枝 ,切塊
    600 克
  • 青蔥 ,切段
    35 克
  • 2 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 236.4 kcal / 988.2 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 18.2 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...