綠咖哩蘿蔔燉肉

綠咖哩蘿蔔燉肉

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 梅花肉 ,切塊
    500 克
  • 泰式綠咖哩醬
    60 克
  • 咖哩粉
    1 ½ 茶匙
  • 10 克
  • 紅蔥頭
    20 克
  • 原味優格
    120 克
  • 200 克
  • 1 茶匙
  • 醬油
    10 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊
    100 克
  • 綜合甜椒 ,切塊
    50 克
  • 新鮮綜合菇類 ,略切
    80 克
  • 玉米筍 ,切塊
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 657.1 kcal / 2746.8 kJ
Białko 25.5 g
Tłuszcz 46.6 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...