
Urządzenia i Akcesoria
綠咖哩蘿蔔燉肉
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
梅花肉 ,切塊500 克
-
泰式綠咖哩醬60 克
-
咖哩粉1 ½ 茶匙
-
油10 克
-
紅蔥頭20 克
-
原味優格120 克
-
水200 克
-
糖1 茶匙
-
醬油10 克
-
紅蘿蔔 ,切塊100 克
-
綜合甜椒 ,切塊50 克
-
新鮮綜合菇類 ,略切80 克
-
玉米筍 ,切塊30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
657.1 kcal /
2746.8 kJ
Białko
25.5 g
Tłuszcz
46.6 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

下班後輕鬆煮
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan