
Urządzenia i Akcesoria
柿乾茄醬炒雙鮮
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
水 (含川燙和料理用)1020 克
-
柿乾 ,切塊4 顆
-
生花枝圈80 克
-
蝦仁100 克
-
香油15 克
-
蒜頭 ,切片10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切圈10 克
-
醬油1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
蕃茄醬50 克
-
綠色花椰菜 ,切小朵80 克
-
蔥 ,切段15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
213.6 kcal /
893 kJ
Białko
16.4 g
Tłuszcz
4.6 g
Węglowodany
34.1 g
Błonnik
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

家常養生食補
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan