海陸蒸雞卷

海陸蒸雞卷

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 蝦仁 ,洗淨去腸泥
    120 克
  • 豬絞肉
    100 克
  • 芹菜 ,取莖,切段
    15 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊
    15 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 紹興酒
    1 茶匙
  • 去骨雞腿排 (每片約450克)
    2 片
  • 麵粉
    1 茶匙
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 醬油膏
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 251.8 kcal / 1052.8 kJ
Białko 32.4 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 3.3 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...