
Urządzenia i Akcesoria
海陸蒸雞卷
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
蝦仁 ,洗淨去腸泥120 克
-
豬絞肉100 克
-
芹菜 ,取莖,切段15 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊15 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
香油½ 茶匙
-
紹興酒1 茶匙
-
去骨雞腿排 (每片約450克)2 片
-
麵粉1 茶匙
-
水 (蒸煮用)500 克
-
醬油膏1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
251.8 kcal /
1052.8 kJ
Białko
32.4 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
3.3 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

好簡單3步驟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan