
Urządzenia i Akcesoria
韓式辣醬什錦刀削麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
蒜頭10 克
-
韓國辣椒粉1 平茶匙
-
洋蔥 ,切絲40 克
-
生草蝦60 克
-
生花枝圈50 克
-
去殼蟹腿肉30 克
-
櫛瓜 ,切粗絲50 克
-
玉米筍 ,切斜片30 克
-
紅蘿蔔 ,去皮切粗絲30 克
-
韓國辣椒醬2 茶匙
-
水50 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
刀削麵1 包
-
韓式泡菜30 克
-
青蔥 ,切蔥花15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
221.5 kcal /
925.8 kJ
Białko
10.4 g
Tłuszcz
4.7 g
Węglowodany
36.4 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

好簡單3步驟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan