
Urządzenia i Akcesoria
芥蘭味噌牛肉捲
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
火鍋牛肉片180 克
-
醬油膏½ 茶匙
-
金針菇60 克
-
青蔥15 克
-
芥藍菜 ,取葉30 克
-
水 (蒸煮用)500 克
-
味噌30 克
-
蒜頭10 克
-
烏醋½ 茶匙
-
清酒5 克
-
水15 克
-
味醂15 克
-
白芝麻¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
233 kcal /
974 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

好簡單3步驟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan