芥蘭味噌牛肉捲

芥蘭味噌牛肉捲

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 火鍋牛肉片
    180 克
  • 醬油膏
    ½ 茶匙
  • 金針菇
    60 克
  • 青蔥
    15 克
  • 芥藍菜 ,取葉
    30 克
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 味噌
    30 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 烏醋
    ½ 茶匙
  • 清酒
    5 克
  • 15 克
  • 味醂
    15 克
  • 白芝麻
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 233 kcal / 974 kJ
Białko 8.8 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...