
Urządzenia i Akcesoria
雞蓉鑲豆腐
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊150 克
-
板豆腐 ,切正方塊(約4公分),將中間挖空500 克
-
蝦仁20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖1 ¼ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
玉米粉1 茶匙
-
青江菜10 片
-
芹菜 ,取莖,切段20 克
-
水 (蒸煮用)500 克
-
蠔油40 克
-
香菜 ,切碎,裝飾用1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
215.3 kcal /
899.8 kJ
Białko
17.4 g
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
12.7 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

好簡單3步驟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan