Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di lievito di birra fresco
- 125 g di acqua
- 125 g di latte
- 2 cucchiaini di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 24 grani di pepe nero
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 758 kJ / 181 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Panini coniglietto al formaggio
45min
Focaccine con olive
3 Std. 50 Min
Merendina alla crema gianduia
1h 30min
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Biscotti di pasta frolla
1h 5min
Grissoni rustici saporiti
1 Std. 40 Min
Biscotti farciti
1h 50 min.
Panini dolci al latte
2 Std. 40 Min
Biscottini di latte e farina di riso al cioccolato
1 Std. 25 Min
Bottoncini con wurstel
5h
Biscotti scacchiera
1h 20min
Biscotti al cioccolato
25min