Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Za'atar
- 4 cucchiai di origano secco
- 1 cucchiaio di sale grosso, integrale
- 100 g di semi di sesamo bianchi tostati
- 2 cucchiai di sommacco
Olio allo za'atar
- 200 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 10757 kJ / 2571 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 54.9 g
- Tłuszcz
- 251.8 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane pugliese
29h 20min
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Polpo in bottiglia
9h 10 min
Pane rustico
2 Std.
Cestino centrotavola
5klst
Aroma di capperi
4h 10 min
Burro alle nocciole
1 Std. 30 Min
Raviggiolo di Cernusco
2 Std. 30 Min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min