Scallops & Pea Puree

Scallops & Pea Puree

4.8 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 Portionen

Składniki

  • Schalotten halbiert
    20 g
  • Butter
    10 g
  • Erbsen, tiefgekühlt
    400 g
  • Milch
    150 g
  • Salz etwas mehr für die Muscheln
    1 ½ TL
  • Zitronensaft etwas mehr für die Muscheln
    1 TL
  • Frühstücksspeck
    4 Scheiben
  • Jakobsmuscheln
    8
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    etwas
  • schwarze Sesamsamen zum Dekorieren

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 438 kcal / 1835 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...