Urządzenia i Akcesoria
Miso Soup with Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
oil10 g
-
fresh shiitake mushrooms quartered200 g
-
carrots cut in matchsticks150 g
-
leeks cut in matchsticks95 g
-
liquid vegetable stock900 g
-
miso40 g
-
water80 g
-
firm tofu cubed (1 cm)250 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
spring onions cut in thin slices (3 mm)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
377 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1 godz. 30 min
Vegetarian Japchae
45 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Lemongrass Tempeh
1 godz. 15 min
Tofu stew
30 min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 godz. 10 min
Vietnamese Beef Pho
1 godz. 45 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Steamed Tofu
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min