Urządzenia i Akcesoria
Miso Soup with Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
oil10 g
-
fresh shiitake mushrooms quartered200 g
-
carrots cut in matchsticks150 g
-
leeks cut in matchsticks95 g
-
liquid vegetable stock900 g
-
miso40 g
-
water80 g
-
firm tofu cubed (1 cm)250 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
spring onions cut in thin slices (3 mm)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
377 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Yakisoba Rice Vermicelli
40 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Tofu stew
30 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 godz.
Steamed Tofu
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min