Urządzenia i Akcesoria
Penne with Mussels
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves onlyfresh flat-leaf parsley leaves only4 - 5 sprigs
-
water250 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
shallots halved30 g
-
garlic cloves3
-
⅓ tsp dried chilli flakes, small, deseededfresh red chilli (opcjonalnie) small, deseeded1
-
dry white wine (opcjonalnie)50 g
-
cherry tomatoes halved120 g
-
tomato purée40 - 50 g
-
salt1 pinch
-
penne or similar short dried pasta350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2011 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgur and Salmon Rolls
1 godz. 20 min
Herbal Tea and Biscotti
55 min
Steamed Peas and Sweetcorn
15 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35 min
Basmati Rice
35 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 min
Fennel digestive
10 min