Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pilz-Mischung und Topping
- 120 g Gruyère Käse, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Pilze, in Scheiben
- 1 Prise Salz
- 1 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
Paptert-Mischung und Fertigstellung
- 800 g Wasser
- 1 TL Salz
- 170 g Maismehl, weiß
- 20 g Butter
- 200 g Mais aus der Dose, abgetropft
-
150
g Biltong, in Scheiben
lub 150 g Speckwürfel - 100 g Feta, zerkrümelt
- 200 g Sahne
- 10 Basilikumblätter, grob gehackt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Steinpilzschmarrn mit Paradeisersauce
45 min
Kartoffel-Flammkuchen
40 min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 min
Camembert-Soufflé
45 min
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1h 10min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1h 5min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40 min
Spinat-Schafskäse-Turm
1h 10min
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1 Std. 20 Min
Salat mit Geflügel, Käse und Tofu
1h
Mexikanischer Chili-Mais-Auflauf mit Polentakruste
1h