Spaghettini aglio, olio e pomodorini

Spaghettini aglio, olio e pomodorini

4.8 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio
  • 320 g di pasta secca tipo spaghettini
  • 400 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 rametto di basilico fresco le foglioline lavate ed asciugate

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 432 kcal / 1808 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...