Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 320 g di pasta secca tipo spaghettini
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1808 kJ / 432 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Risotto ai pomodori con burrata
30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Rotoli di sushi vegetariani
Brak ocen
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Linguine al salmone e vodka
20min
Farfalle ai quattro formaggi
20min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min