Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 克 干燥白色鹰嘴豆
- 5 克 橄榄油
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 120 克 洋葱 ,切丁
- 1 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 盐
- 160 克 番茄 ,去除番茄心,切丁
- 200 克 罐装番茄碎
- 100 克 新鲜豌豆仁
- 10 克 新鲜意大利芹 ,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1874.5 kJ / 448.5 kcal
- Białko
- 25.7 g
- Węglowodany
- 77.4 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 12.6 g
- Sód
- 637.1 mg