白牛肉
TM6 TM5

白牛肉

4.7 (20 ocen)

Składniki

  • 600 克 牛腱肉
  • 40 克 生抽
  • 1 茶匙 蚝油 (约5克)
  • 20 克 醋
  • 15 克 香菜 ,切末
  • 10 克 麻油
  • 3 瓣 蒜头 ,切末
  • 1250 克 水
  • 2 支 干辣椒 ,去籽,切丝

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
838.8 kJ / 200.5 kcal
Białko
31.8 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy