Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 牛腱肉
- 40 克 生抽
- 1 茶匙 蚝油 (约5克)
- 20 克 醋
- 15 克 香菜 ,切末
- 10 克 麻油
- 3 瓣 蒜头 ,切末
- 1250 克 水
- 2 支 干辣椒 ,去籽,切丝
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 838.8 kJ / 200.5 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Błonnik
- 2.3 g