Lasanha de atum

Lasanha de atum

4.5 431 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

  • queijo da Ilha cortado em pedaços
    100 g
  • cebola
    100 g
  • dentes de alho
    3
  • cenoura cortada em pedaços
    250 g
  • cogumelos frescos
    200 g
  • azeite
    30 g
  • tomate maduro cortado em quartos
    300 g
  • atum em lata escorrido (aprox. 4 latas)
    360 g
  • orégãos
    1 c. sopa de
  • sal
    1 pitada de
  • pimenta
    1 pitada de
  • leite
    600 g
  • farinha
    60 g
  • manteiga
    20 g
  • sumo de limão
    1 c. chá de
  • placas de lasanha
    200 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 510.9 kcal / 2137.7 kJ
Białko 32.5 g
Tłuszcz 21.2 g
Węglowodany 47.5 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 8.4 g
Sód 487 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...