Empadão de atum

Empadão de atum

4.4 353 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 doses

Składniki

  • azeite
    30 g
  • cebola
    150 g
  • dentes de alho
    2
  • tomate em pedaços
    100 g
  • atum em lata escorrido (4 latas aprox.)
    320 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
    1000 g
  • leite
    350 g
  • manteiga
    25 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • sal
    1 c. chá de
  • natas
    100 g
  • ovos
    2
  • coentros
    20 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 455 kcal / 0 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...