Esparguete com atum e molho arrabiata

Esparguete com atum e molho arrabiata

4.7 504 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 doses

Składniki

  • água
    1700 g
  • sal
    2 c. chá de
  • esparguete
    500 g
  • dentes de alho
    2
  • cebola
    120 g
  • pimento vermelho
    150 g
  • azeite mais 1 fio p/ envolver
    30 g
  • tomate em lata
    400 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo caldo de legumes
  • piripíri em pó
    ½ c. chá de
  • colorau
    1 c. chá de
  • atum em lata escorrido
    350 g
  • Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 498.5 kcal / 2085.7 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 68.6 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 1119.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...