Urządzenia i Akcesoria
Erbsen-Minz-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Minze abgezupft15 g
-
Petersilie abgezupft30 g
-
Erbsen, TK aufgetaut380 g
-
Tahin50 g
-
Zitrone, unbehandelt Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst1
-
Olivenöl90 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Radieschen in dünnen Scheiben60 g
-
Schwarzkümmel-Samen½ TL
-
Frühlingszwiebeln in Ringen30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
602 mg
Białko
5 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2023
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kürbis-Feta-Dip
35 min
Rhabarber-Salsa
15 min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 min
Feuriger Bohnenaufstrich (vegan)
10 min
Hummus von Rote Bete
15 min
Linsenaufstrich
30 min
Linsen-Curry-Aufstrich
40 min
Kräuter-Cashew-Brotaufstrich
8 godz. 10 min
Grüne Erbsen-Hummus
20 min
Roter Ziegen-Streich
25 min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15 min
Rote-Bete-Hummus
50 min