Urządzenia i Akcesoria
Chocolate and Sesame Ganache
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
12 portions
Składniki
Chocolate and Sesame Ganache
-
dark chocolate (64%), small pieces or callets200 g
-
milk chocolate small pieces or callets200 g
-
double cream375 g
-
cocoa powder½ tsp
-
liquid glucose50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
sesame oil50 g
-
vegetable oil25 g
-
egg yolks from medium eggs3
Ginger Ice Cream
-
whole milk750 g
-
double cream250 g
-
liquid glucose75 g
-
trimoline40 g
-
milk powder30 g
-
fresh root ginger grated50 g
-
egg yolks200 g
-
caster sugar100 g
-
stem ginger in syrup syrup only20 g
-
stem ginger chopped in small pieces50 g
Pear Purée
-
pears medium, peeled, cored (approx. 300 g)3
-
unsalted butter diced30 g
-
caster sugar50 g
-
lemon juice only½
Garnish
-
pears medium, peeled, sliced (1 mm) then cut in 2 cm discs4
-
halved walnuts for grating over plates16
-
coriander cress for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
206.3 mg
Białko
11 g
Kalorie
3232 kJ /
772.5 kcal
Tłuszcz
51.6 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
24.8 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Butter Board
10 min
French Onion Soup (TM5)
1 godz.
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 godz. 20 min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 godz.
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 godz. 15 min
Eggnog Ice Cream
10 godz. 50 min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Caramelised White Chocolate Bark
18 godz.
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Almond Tuiles
1 godz. 30 min