Urządzenia i Akcesoria
Chocolate and Sesame Ganache
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
12 portions
Składniki
Chocolate and Sesame Ganache
-
dark chocolate (64%), small pieces or callets200 g
-
milk chocolate small pieces or callets200 g
-
double cream375 g
-
cocoa powder½ tsp
-
liquid glucose50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
sesame oil50 g
-
vegetable oil25 g
-
egg yolks from medium eggs3
Ginger Ice Cream
-
whole milk750 g
-
double cream250 g
-
liquid glucose75 g
-
trimoline40 g
-
milk powder30 g
-
fresh root ginger grated50 g
-
egg yolks200 g
-
caster sugar100 g
-
stem ginger in syrup syrup only20 g
-
stem ginger chopped in small pieces50 g
Pear Purée
-
pears medium, peeled, cored (approx. 300 g)3
-
unsalted butter diced30 g
-
caster sugar50 g
-
lemon juice only½
Garnish
-
pears medium, peeled, sliced (1 mm) then cut in 2 cm discs4
-
halved walnuts for grating over plates16
-
coriander cress for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
206.3 mg
Białko
11 g
Kalorie
3232 kJ /
772.5 kcal
Tłuszcz
51.6 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
24.8 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Apple sauce
20 min
Rainbow Choux Buns
1 godz. 25 min
Almond Tuiles
1 godz. 30 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Whisked Egg Whites
5 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Cream Cheese Icing
5 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4 godz. 40 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Raspberry Cheesecake
3 godz. 25 min