Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de lomo de res, cortado en rebanadas delgadas
- 20 g de fécula de maíz
- 90 g de salsa de soya
- 30 g de agua
- 30 g de sake, vino de arroz (opcjonalnie)
- 70 g de salsa de ostión
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 1 ½ cda de azúcar
- 2 dientes de ajo, pelados
- 5 g de jengibre, pelado
- 30 g de aceite vegetal
- 50 g de cebolla de cambray, cortada en juliana
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 874 kJ / 208 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pad thai
40min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 godz.
Salteado asiático con noodles TM6
45min
Camarones al mojo de ajo
20min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Arroz al cilantro
35min
Pollo Cantones con vegetales
35min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1 godz. 10 min
Stroganoff de res TM6
1 godz.
Aderezo de cilantro
5 min
Camarones al ajillo
25min
Risotto de camarón y espárragos
45min