![Crema batida Crema batida](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D63CB451-3B29-41B0-AA2C-1B805F179665/Derivates/11DABFF9-C2A5-49D6-A9AC-4B8BE0EE4408.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 600 g de crema para batir (min 30% de grasa), fría
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 1287 kJ / 308 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 32 g