Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
-
200 - 600
g de papa peladas y en trozos (2-3 cm)
lub 200 - 600 g de camote peladas y en trozos (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 Min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min