
Urządzenia i Akcesoria
Risotto con parmesano
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones
Składniki
-
de queso parmesano en trozos (3 cm)40 g
-
echalote (aprox. 30 g)1
-
de mantequilla sin sal20 g
-
de aceite de oliva extra virgen10 g
-
de arroz para risotto (p.ej. Carnaroli, Arborio)320 g
-
de vino blanco seco60 g
-
de agua820 g
-
cubo de caldo de carne o de verduras1
-
de sal1 cucharadita
-
de mantequilla20 g
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
444.9 kcal /
1861.2 kJ
Białko
9.4 g
Tłuszcz
13.7 g
Węglowodany
66.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
735.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk