![Risotto de camarón y espárragos Risotto de camarón y espárragos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B88CF9DB-D214-40BE-BBDE-066FA1F7234A/Derivates/29AE1B0E-56C7-4EE8-A00B-BED817F3BF63.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de camarones sin pelar
- 900 g de agua
- 3 dientes de ajo
- 45 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharadita de sal
- 300 g de espárragos
- 150 g de cebolla
- 20 g de vino blanco
- 300 g de arroz arborio
- 1 cucharadita de cúrcuma en polvo
- 70 g de requesón
- 1 cucharada de perejil fresco, picado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2071 kJ / 493 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Pisco sour
10 Min
Salsa blanca italiana
20 Min
Camarones al ajillo
25 Min
Pasta con camarones
35 Min
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Camarones al mojo de ajo
20 Min
Puré de papas
50 min
Mongolian beef
1 godz. 20 min
Puré de papa
50 min