Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g di farina di mais bianca precotta Masa Harina (vedere consigli)
- 400 g di acqua
- 10 g di sale
- olio di semi di arachide q.b. per friggere
- 200 g di caciotta grattugiata
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 989.3 kJ / 236.5 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 28.9 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 807.4 mg
Alternatywne przepisy
Lasagne di verza
2h 30min
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50min
Pinsa farcita
3h
Pizza carbonara
15 Std.
Zavata carsolina
5h
Insalata fredda con soba noodles e salmone
Brak ocen
Bolo do caco
3h 30min
Zuppa di maiale e funghi
Brak ocen
Filetto di manzo al vino con purè
1h 30 min
Bignè arcobaleno
2u.
Fairy bread (Pane fatato)
7h
Frittelle ai funghi
1h 10min