Urządzenia i Akcesoria
Torta cacao e barbabietola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 fette
Składniki
-
burro q.b.
-
200 g di farina tipo 0 + q.b.
-
300 g di barbabietole rosse cotte a pezzi (2-3 cm)
-
2 uova
-
100 g olio di semi di girasole
-
50 g di cacao amaro in polvere
-
150 g zucchero
-
50 g di bevanda a base di avena
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
2.9 g
Kalorie
845 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Benessere e colore
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Ciambella alla carota
1 godz.
Crostata integrale alle fragole
1 godz. 5 min
Crêpes di farina integrale
1 godz. 15 min
Torta ai cachi e amaretti
1 godz.
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1 godz.
Muffin integrali alle prugne
30 min
Brownies alla barbabietola
1 godz.
Torta cioccolato e barbabietola
2 godz. 30 min
Pasta con crema di cavolfiore e gamberi (senza lattosio)
30 min
Biscotti d'avena
45 min
Torta integrale di mele
45 min
Torta di grano saraceno, mandorle e mirtilli
1 godz. 30 min