Wersje kompatybilne
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Nakládané ředkvičky
- 15 gramů soli
- 15 gramů krystalového cukru
- 100 gramů octa, kvasného
- 300 gramů vody
- 5 gramů hořčičného semínka
- 700 gramů červených ředkviček
Bylinková emulze
- 250 gramů slunečnicového oleje
- 100 gramů čerstvého kopru
- 30 gramů jablečného octa
- 2 žloutky
- 10 gramů krystalového cukru
- 5 gramů soli
Pohankové chipsy
- 100 gramů pohanky, loupané
- 250 gramů vody
- řepkový olej, na smažení
- přepuštěné máslo, na opečení ředkviček
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3313 kJ / 791 kcal
- Białko
- 6.63 g
- Węglowodany
- 30.88 g
- Tłuszcz
- 70.88 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30 min
Valentinské čokoládové řezy s malinovým želé a zázvorovým sorbetem
Brak ocen
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1 Std. 20 Min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12h 15min
Terina z rajčat
25 Std. 20 Min
Gin Fizz
5min
Barbecue whisky omáčka
20 min
Pomazánka z lilku
45 min
Kešu krém
50min
Majonéza z červené čočky
11h 15 min
Mangové čatní
1h
Hummus
5min