Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pórek, na větší kusy (cca 300 gramů)
- 100 gramů brambor, na větší kusy (1 brambora)
- 120 gramů cibule, na čtvrtky (1 cibule)
- 1 stroužek česneku
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (cca 80 gramů)
- 1000 gramů drůbežího vývaru
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 300 gramů rybího filé
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 10.83 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.
Lišková polévka
1 Std. 40 Min
Křenová polévka s bramborami
30 Min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 Min
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1h 5min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 godz. 20 min
Rybí polévka se zeleninou
30 Min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Badyánový likér
Brak ocen
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 Min
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 Min