Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 200 gramů zelených fazolových lusků, napůl
- ¼ čajové lžičky mletého anýzu
- 1 čajová lžička olivového oleje
- 40 gramů citrónové šťávy
- 300 gramů cherry rajčat, napůl
- 3 datle, bez pecky
-
1
čajová lžička javorového sirupu
lub 1 čajová lžička medu - 1 čajová lžička soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 1 červená cibule, na kolečka
- 1 konzerva fazolí kidney bean, konzervovaných (255 gramů), okapaných
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1256 kJ / 300 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 17.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazole po bretaňsku
35 min
Vegetariánský rýžový salát
40 min
Bramborový salát s červenou řepou
40 min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1h
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 min
Křehký koláč s uzeným lososem a pórkem
1h 10 min
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1 Std. 40 Min
Ruský bramborový salát
50 min
Zapečené těstoviny s játrovým sýrem a sázeným vejcem
1h 25 min
Panna cotta dort s jahodami
6 Std. 30 Min
Zeleninová polévka s těstovinami
50 min