Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinované maso
- 80 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů cibule, napůl
- 1 stonek řapíkatého celeru (cca 70 gramů), na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 350 gramů červeného vína
- 500 gramů jeleního masa, na kostičky (3 cm)
Ragú
- 20 gramů hořké čokolády (70 % kakaa), na kousky
- 4 šalotky, napůl
- 2 stroužky česneku
- ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 5 jalovcových kuliček
- 5 kuliček černého pepře
- ¼ pomeranče, chemicky neošetřeného, nastrouhaná kůra (opcjonalnie)
- 250 gramů hovězího vývaru
- 35 gramů brusinek, konzervovaných
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1539 kJ / 367 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dušené hovězí stew
1h 40min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1 Std. 50 Min
Toskánské crostini
30min
Čočka s krevetami
20 Min
Chilli con carne s bílými fazolemi
55 min
Quinotto s krevetami a chřestem
30min
Thai Burger
30min
Guláš palermo s gnocchi
1 Std. 25 Min
Směs koření na gyros
5 Min
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55 min