Ruský salát z červené řepy
TM5 TM6

Ruský salát z červené řepy

5.0 (11 ocen)

Składniki

  • 150 gramů nakládaných okurek, na kousky (3-4 cm)
  • 150 gramů mrkve, na kousky (3-4 cm)
  • 350 gramů červené řepy, čerstvé, na kousky (3-4 cm)
  • 500 gramů vody
  • 250 gramů brambor, na malé kousky (cca 1 cm)
  • 100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
  • 100 gramů kyselého zelí (opcjonalnie)
  • 50 gramů jarní cibulky, najemno nakrájené
  • 2 - 3 snítku větviček kopru, plus extra na ozdobení
  • 60 gramů oleje
  • 20 gramů vinného octa, bílého (opcjonalnie)
  • 1 čajová lžička soli, jemné

Wartości odżywcze
na 1 porce
Kalorie
583 kJ / 139 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy