Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů nakládaných okurek, na kousky (3-4 cm)
- 150 gramů mrkve, na kousky (3-4 cm)
- 350 gramů červené řepy, čerstvé, na kousky (3-4 cm)
- 500 gramů vody
- 250 gramů brambor, na malé kousky (cca 1 cm)
- 100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 100 gramů kyselého zelí (opcjonalnie)
- 50 gramů jarní cibulky, najemno nakrájené
- 2 - 3 snítku větviček kopru, plus extra na ozdobení
- 60 gramů oleje
- 20 gramů vinného octa, bílého (opcjonalnie)
- 1 čajová lžička soli, jemné
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborové placky
12 Std.
Řecký zelný salát
2 godz. 15 min
Vegetariánský rýžový salát
40 Min
Bramborové curry s květákem
1 Std. 10 Min
Salát z červené řepy
10 Min
Zelný salát s bylinkami
10 Min
Podzimní celerový salát
15 Min
Zeleninový salát ve skleničce
20min
Zelný salát s křenem
10 Min
Salát z červeného zelí s kuřetem
40 Min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 Min
Cuketový bowl s tofu
40 Min