Urządzenia i Akcesoria
Rinderschmortopf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
2 Portionen
Składniki
-
Rindergulasch400 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Öl20 g
-
Möhren längs halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)375 g
-
Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)15 g
-
frische Lorbeerblätter mehrfach eingeschnitten2
-
Thymian abgezupft3 Stängel
-
Wacholderbeeren angedrückt6
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Wasser300 g
-
Balsamico, dunkel2 - 3 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
42 g
Kalorie
1829 kJ /
436 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 godz. 25 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Italienisches Gulasch
2 godz.
Rinderschmortopf
1 godz. 20 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 godz. 50 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Gulasch Stroganoff
1 godz. 10 min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 godz. 30 min
Rindfleischeintopf
1 godz. 40 min