![Pilz-Rindfleisch-Topf Pilz-Rindfleisch-Topf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5B64041B-6D89-48C5-90AA-3D2C91D88168/Derivates/344CDCAD-A7F4-4413-9159-8CA143FD5319.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g Möhren, in Stücken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Speckwürfel
- 1000 g Rindfleisch, mager, in Würfeln
- 500 g Pilze, z.B. Pfifferlinge oder Champignons
- Salz
- Pfeffer
- Tabasco
- 200 g Wasser
-
1
Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
lub 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 130 g Weißwein
- 150 g Saure Sahne
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1324 kJ / 316 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 godz.
Rinderschmortopf
1 godz. 20 min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1 godz.
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 godz. 10 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1 godz.