Urządzenia i Akcesoria
Espuma de maracujá
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 doses
Składniki
-
adoçante granulado stevia25 g
-
polpa de maracujá congelada500 g
-
claras de ovo2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 doses
Białko
12 g
Kalorie
1220 kJ /
292 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Julho 2017
28 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Delícia de chocolate merengada
4 godz. 30 min
Vinagre de especiarias
30 min
Gelado de chocolate branco com framboesa e pistácio
8 godz. 20 min
Limonada
5 min
Piza com batata e alecrim
50 min
Pasta de maçã e pimento
25 min
Gelados em copos de chocolate
12 godz.
Gelado de canela
6 godz.
Gelado com sabor a piña colada
10 min
Miniclafoutis de framboesa
25 min
Massa de tinta de choco
Brak ocen
Gelado de banana com manteiga de amendoim e chocolate
8 godz. 10 min