Urządzenia i Akcesoria
Espuma de maracujá
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 doses
Składniki
-
adoçante granulado stevia25 g
-
polpa de maracujá congelada500 g
-
claras de ovo2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 doses
Białko
12 g
Kalorie
1220 kJ /
292 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Julho 2017
28 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Mousse de limão
1 Std.
Sorvete de melancia, melão e meloa
7 Std.
Abacate recheado com camarão e sapateira
5 Min
Cocktail de maracujá
5 Min
Azeite de manjericão e laranja
24 Std.
Mocktail de pêssego
5 Min
Nuggets panados em coco com molho de pepino
3 Std.
Smoothie rico de citrinos
10 Min
Gin de amora e zimbro
10 Min
Bolo de chocolate branco e framboesas
40 Min
Pudim de coco com papaia e laranja
4 Std.
Colheres de chocolate
3 Std. 25 Min