
Urządzenia i Akcesoria
Batido de manteiga de amendoim
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 doses
Składniki
-
amendoins torrados s/ sal30 g
-
manteiga de amendoim140 g
-
chocolate preto (50% cacau) partido em pedaços30 g
-
leite370 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias200 g
-
açúcar em pó (opcjonalnie)1 c. sopa de
-
gelado de chocolate350 g
-
cubos de gelo200 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
714.6 kcal /
2989.9 kJ
Białko
17.6 g
Tłuszcz
56.1 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
25.1 g
Sód
136.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Batidos
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia