Escaldums de pavo

Escaldums de pavo

4.2 54 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 500 - 600 g de pechuga de pavo sin piel ni hueso (en dados de aprox. 3x3 cm salpimentados)
  • 60 g de aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla
  • 40 g de almendras crudas sin piel
  • 150 g de tomate maduro sin piel y en trozos
  • 150 g de vino blanco seco
  • 150 g caldo de pollo
  • 1 hoja de laurel seca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 33 g
Kalorie 1507 kJ / 360 kcal
Tłuszcz 22.4 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...