Wersje kompatybilne
Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di popcorn dolci + q.b. per guarnire
- 120 g di acqua
- 50 g di cacao in polvere
- 260 g di burro, a pezzi
- 360 g di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 3 uova
- 180 g di latticello
- 300 g di farina
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- 190 g di burro di arachidi
- 20 g di latte
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1869.9 kJ / 446.9 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.1 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 99.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pop corn di patate
1hod. 30min
Cannoli con crema al pistacchio (senza glutine e lattosio)
Brak ocen
Bicchierino di latte e caffè
1hod. 30min
Pasta choux (vegan)
2h
Frozen cappuccino al kiwi e basilico
Brak ocen
Panini dolci alle prugne
Brak ocen
Torta vegana arancia e cocco
1hod. 30min
Pan di Spagna
1j 50 menit
Smoothie al melone (TM6)
Brak ocen
Latte matcha al cocco e caramello
1u. 45min
Spagnolette siciliane
1h 15min
Brioches con il tuppo
3h