Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi
TM6 TM5 TM31

Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi

1.0 (1 ocena)

Składniki

  • 60 g di popcorn dolci + q.b. per guarnire
  • 120 g di acqua
  • 50 g di cacao in polvere
  • 260 g di burro, a pezzi
  • 360 g di zucchero
  • 1 ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 3 uova
  • 180 g di latticello
  • 300 g di farina
  • 2 cucchiaini di lievito in polvere
  • 190 g di burro di arachidi
  • 20 g di latte

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1869.9 kJ / 446.9 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
50.5 g
Tłuszcz
25.7 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Błonnik
2.8 g
Sód
99.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy