Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi

Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi

4.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 pezzi

Składniki

  • 60 g di popcorn dolci + q.b. per guarnire
  • 120 g di acqua
  • 50 g di cacao in polvere
  • 260 g di burro a pezzi
  • 360 g zucchero
  • 1 ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 3 uova
  • 180 g di latticello
  • 300 g di farina
  • 2 cucchiaini di lievito in polvere
  • 190 g di burro di arachidi
  • 20 g di latte

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 99.7 mg
Białko 8 g
Kalorie 1869.9 kJ / 446.9 kcal
Tłuszcz 25.7 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 12.1 g
Węglowodany 50.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...