Urządzenia i Akcesoria
Przecier ze szpinakiem, bananami i borówkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
150 g wody
-
50 g liści szpinaku baby, świeżych
-
600 g bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki
-
150 g borówek amerykańskich
-
½ łyżeczki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2.1 g
Kalorie
678.5 kJ /
161.6 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Purée z bakłażana i pomidorów (dla dzieci)
30 min
Przecier z gruszką, jabłkiem i suszonymi morelami
25 min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25 min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z dynią (dla dzieci)
35 min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5 min