
Urządzenia i Akcesoria
Przecier ze szpinakiem, bananami i borówkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
wody150 g
-
liści szpinaku baby, świeżych50 g
-
bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki600 g
-
borówek amerykańskich150 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
161.6 kcal /
678.5 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
0.7 g
Węglowodany
40.2 g
Błonnik
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Purée dyniowe z ziemniakami, porem i morszczukiem (dla dzieci)
35 min
Przecier z gruszką, jabłkiem i suszonymi morelami
25 min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25 min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5 min
Purée z warzyw i ryby
45 min