
Urządzenia i Akcesoria
青醬雞肉貝殼麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
雞胸肉 (約2片)300 克
-
橄欖油35 克
-
鹽2 ¼ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
義大利綜合香料1 小撮
-
水 (煮麵用)1200 克
-
乾貝殼義大利麵 (建議烹煮時間為10-11分鐘)200 克
-
洋蔥30 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮四季豆 ,切段(5公分)40 克
-
小番茄 ,對切60 克
-
高湯200 克
-
帕瑪森起士粉10 克
-
青醬 (市售或自製)90 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
219.9 kcal /
919.4 kJ
Białko
20.1 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
9.7 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

絕品PASTA
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan