金平炒牛蒡

金平炒牛蒡

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 香油
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切斜片
    5 克
  • 牛蒡 (約1條),去皮,切絲
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    30 克
  • 日式醬油
    10 克
  • 清酒
    10 克
  • 5 克
  • 白芝麻
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 104.9 kcal / 438.6 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 12.5 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...