Marocké kuřecí maso s kuskusem
TM5 TM6

Marocké kuřecí maso s kuskusem

4.3 (67 ocen)

Składniki

  • 1 ½ polévkové lžíce garam masala
  • 3 čajové lžičky mleté kurkumy
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • ¾ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 600 gramů kuřecích paliček, bez kůže, vykostěných, na kousky (2,5 cm)
    lub 600 gramů kuřecích prsou, bez kůže, na kousky (2,5 cm)
  • 250 gramů kuskusu
  • 630 gramů vody
  • 1 polévková lžíce slunečnicového oleje
  • 10 stonků čerstvé plocholisté petrželky, pouze listů
  • 3 stroužky česneku
  • 80 gramů cibule, napůl
  • 1 polévkovou lžíci slunečnicového oleje
  • 60 gramů zelených oliv, bez pecek
  • 1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
    lub 1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody)
  • 1 citrón, kůra a šťáva

Wartości odżywcze
na 1 porce
Kalorie
2073 kJ / 496 kcal
Białko
44 g
Węglowodany
44 g
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy