Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 červená cibule (cca 80 gramů), napůl
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 1 červená paprika (cca 150 gramů), na kostky (1,5 cm)
- 1 zelená paprika (cca 150 gramů), na kostky (1,5 cm)
- 2 konzervy máslových fazolí, konzervovaných, scezených, à 240 gramů)
- 2 konzervy sekaných rajčat, sterilovaných (à 400 gramů)
- 50 gramů rajčatového protlaku
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 80 gramů vody
- 1 čajová lžička sušené saturejky (opcjonalnie)
- 2 polévkové lžíce lístků bazalky, na proužky
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky čerstvě umletého pepře
- ½ - 1 čajová lžička hnědého cukru
- 80 gramů černých oliv (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1166 kJ / 277 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 16.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pikantní fazolová polévka
11h
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2h 50min
Vegetariánský rýžový salát
40 min
Fazolový guláš s klobásou
11 Std. 25 Min
Čočkové stew s pancettou
1h
Chai masala sušenky (bez cukru)
35 min
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1h
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 min
Jehněčí s cizrnou
1h 5min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1h 20min
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35 min