Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje, plus navíc na vymazání
- 500 gramů čerstvých filetů z lososa, bez kůže, na 5cm kousky
- 300 gramů vody
- 500 gramů brambor, oloupaných, na 1–2cm plátky
- 150 - 200 gramů čerstvého špenátu
- 10 - 15 gramů čerstvého kopru, bez stonků
- 150 gramů čerstvého sýra
- 150 - 200 gramů mléka
- 4 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2560.3 kJ / 611.5 kcal
- Białko
- 41.8 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 729.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40 min
Středomořský bramborový salát
1 godz. 10 min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 min
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1 godz.
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1 godz.
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1 godz.
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 min
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1 Std. 20 Min
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1 godz.
Sekaná plněná špenátem a sýrem
1 Std. 15 Min
Špenátové řízky z trouby
40 min
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1 godz.