Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů květáku
- 450 gramů vody
- 1 čajová lžička kurkumy
- 20 gramů zázvoru, čerstvého, na tenké plátky
- 70 gramů cibule, napůl
- 10 gramů oleje
- 1 čajová lžička červené kari pasty
- 300 gramů mandlového mléka, neslazeného
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 10 gramů rajčatového protlaku
- ½ čajové lžičky soli
- 1 polévková lžíce mandlových vloček na ozdobení (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 918 kJ / 221 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 min
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 godz.
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30 min
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35min
Mrkvová krémová polévka
30 min
Květáková kari polévka
45 min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 min